Argentinië: telefoon gestolen...
Door: olachica
Blijf op de hoogte en volg Alexandra
25 September 2010 | Argentinië, Córdoba
Ik werd op straat geattendeerd op het feit dat mijn tas openstond. Ik was met Steven onderweg naar een kunstmuseum en gaf hem aan dat er niets weg was. Geen probleem, want daar stop ik geen waardevolle dingen in... Nou ja, dus behalve vandaag! Dat was ik even vergeten en dat zul je dus altijd zien. Ik vind het trouwens eerder ongemakkelijk hoor dan wat anders.
Ach, het moet zo zijn en dus ga ik de komende maanden mobielloos door het leven. Geen zin om opnieuw een mobieltje en vage simkaart te kopen! Eenmaal in NL probeer ik weer een simkaart te regelen met mijn eigen nummer.
Groetjes!
26 September 2010 - 11:05
Ada:
He, waardeloos voor je, dat is balen. sterkte.
Liefs
Ada -
26 September 2010 - 17:42
Ada:
Ladron! Het Spaanse woord voor 'dief'. Ik heb het voor de zekerheid naar de dief gesms't. Misschien dat een of ander oud moedertje, blij met haar nieuwe mobiel dat ze zo goedkoop kon kopen, nu dit bericht heeft ontvangen! oeps! -
27 September 2010 - 06:50
Fien:
He die Alex,
Dat is inderdaad pech. Ik hoop dat ze er geen geluk mee hebben! :-( Ik denk aan je!
27 September 2010 - 13:31
Janet:
lieve alexandra, meisje wat een gedoe allemaal met je telefoon! En weer bedankt voor al je prachtige verhalen.
Heb er weer van genoten. Veel liefs, dikke kus Janet. -
28 September 2010 - 12:06
Dick Jan:
Lijkt me niet verkeerd om even rust te pakken en wat goed dat je die tijd gebruikt om je spaans te vervolmaken. Jammer van die telefoon maar goed dat betekent wel dat je nu ongestoord je met je studie kan bezig houden.
Espero que todas las Noticias en el futuro seran ecrito en Espagnol. Oefening (haal uit deze kreet alle grammatica- en stijlfouten?)
Hasta la proxima vez
30 September 2010 - 17:31
Marian:
Even een berichtje van een ervaringsdeskundige, ahum. Als je je nummer direct hebt geblokkeerd, kun je inderdaad bij terugkomst in Nederland weer je eigen nummer gaan gebruiken met een nieuwe simcard. TOP van je dat je het zo gemakkelijk opneemt, dat is wat reizen met je doet! Dag lieverd!